Prints, webshop och födelsedag

Prints, webshop och födelsedag

Jag har länge funderat på att göra prints. Anledningen till att det dröjt är följande:

  1. Jag målar hellre än sitter vid datorn.
  2. Jag är petig med färger.

Samtidigt vill jag gärna erbjuda prints! Det känns fint att ha som alternativ till originalverk för en lägre kostnad. Speciellt eftersom jag anmält mig till några julmarknader och minns hur det känns att inte ha råd med något. Mitt mål är att ha produkter på olika prisnivåer, så att det finns något för alla.

Jag beslöt mig för att köpa en skrivare! Då har jag kontroll över färgerna och ha ett eget print-on-demand upplägg.

Valet landade på Canon Pixma IX6850. Prisvärd, avskalad och fina utskrifter. Det var dock en del trixande med färginställningarna innan jag blev nöjd (för att inte tala om pappersval…). Tillslut var jag redo att printa och lägga upp i shoppen.

”Adventures in blue” finns nu som prints (A5) och 3-pack kort (10×14 cm) på matt fotopapper, 210 gsm. Så här blev det:

Jag har också fyllt år. Blivit hela 35 år! Det är skönt att bli äldre. Jag tycker om mina gråa hår, tvivlar inte så mycket, och uppskattar den här bergochdalbanan som är livet mer och mer. Nej, vilket straff det vore att vara 15 eller 25 igen. Nästa stopp 40!

Kommentarer inaktiverade.