Framåtblick och återblick

Framåtblick och återblick

Jag älskar känslan av ett nytt år. Det är som att stå inför ett tomt papper redo att fyllas. Att inleda året med en ordentlig städning har blivit något av en tradition – storstädning, lådrengöring och genomgång av skissböcker för att rensa ut och göra plats för nya möjligheter.

Året 2023 var händelserikt. Privat var det lite av en berg- och dalbana, men det avslutades ändå på topp med ett bröllop i november och mysiga stunder med familjen i december. Världsläget har varit… händelserikt, och jag har gjort mitt bästa för att hålla mig lagom insatt för att orka.

På den kreativa fronten har jag kastat mig in i större projekt med väggmålningar och stora akrylmålningar. Jag ser fram emot att fortsätta utforska det mer under det kommande året. Jag känner mig också sugen på att måla fler vardagsföremål, som när jag målade dessa krukor:

Så här sitter jag nu! Redo att ta emot det nya året och upptäcka vilken åkattraktion det blir. Vad har du för förhoppningar på det nya året?