Välj en sida

Frilansande illustratör &
Grafisk formgivare

Som illustratör kan jag hjälpa dig att skapa de bilder du behöver; oavsett om det är till ett magasin, event, hemsida eller något helt annat. Bilder kan förmedla komplicerade budskap och ge en helhetskänsla på några sekunder.

Ett typiskt projekt för mig kan vara att illustrera en artikel, ta fram ett bildmanér och skapa en bildbank, eller göra ett mönster för en hemsida. Jag gör även graphic recording – där jag visuellt dokumenterar ert arbete under exempelvis en workshop, ett strategimöte eller ett event.

Att rita har alltid varit mitt sätt att kommunicera. När jag var liten brukade jag vakna tidigt och sätta mig vid köksbordet och rita tills resten av familjen vaknade. Jag tecknade det som fanns framför mig, drömmar och vad som hade hänt dagen innan. Det var under de där tidiga timmarna som jag lade grunden för mitt bildspråk.

2007-09 – Västerås konstskola
2010-13 – Kandidatexamen i Grafisk design och kommunikation, LiU
2012 – Gjorde det allra första frilansuppdraget, illustration till förpackning
2014-15 – Webboriginalare, H&M.
2015 – Deltidsformgivare på To Be Frank.

* Frilansat sedan 2012

Kontakta mig

Hör av dig på det sätt som passar dig bäst; Antingen genom att maila mig på hej@kaisaandersson.se, ring mig på 073-695 87 26, eller skriv direkt i formuläret här:

hej@kaisaandersson.se
073-695 87 26

Tillbaka